foto

Hiroaki Kondó

  • nar. 7.1.1953 (66 let)
    Aichi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Soreike! Anpanman: Kagajake! Kurun to inoči no hoši
2016 Soreike! Anpanman: Omoča no hoši no Nanda to Runda
2015 Rhythm de utaó! Anpanman nacumacuri
Soreike! Anpanman: Midža to mahó no Lamp
2014 Soreike! Anpanman: Ringo bója to minna no negai
2012 Rhythm de teasobi: Anpanman to fušigi na Parasol
2010 Soreike! Anpanman: Black Nose to mahó no uta
Soreike! Anpanman: Hašire! Wakuwaku Anpanman Grand Prix
2009 Baikinman tai Baikinman!?
Soreike! Anpanman: Dadandan to futago no hoši
2008 Hijahija Hijariko to babubabu Baikinman
Janase Takaši Maerchen gekidžó
Soreike! Anpanman: Jósei Rinrin no himicu
2007 Horrorman to Hora Horako
Soreike! Anpanman: Šabondama no Purun
2006 Soreike! Anpanman: Inoči no hoši no Dolly
2005 Kurojuki-hime to motemote Baikinman
Soreike! Anpanman: Happy no daibóken
2004 Soreike! Anpanman: Jumeneko no kuni no Njaní
2003 Soreike! Anpanman: Ruby no negai
2002 Soreike! Anpanman: Roll to Laura Ukigumodžó no himicu
2001 Soreike! Anpanman: Gomira no hoši
2000 Soreike! Anpanman: Ningjo-hime no namida
1999 Soreike! Anpanman: Anpanman to tanošii nakamatači
Soreike! Anpanman: Júki no hana ga hiraku toki
1998 Soreike! Anpanman: Tenohira o taijó ni
1997 Soreike! Anpanman: Bokura wa Hero
Soreike! Anpanman: Nidži no Pyramid
1996 Baikinman to sanbai Punch
Soreike! Anpanman: Soratobu ehon to Glass no kucu
1995 Anpanman to Happy otandžóbi
Soreike! Anpanman: Júreisen o jaccukero!!
1994 Soreike! Anpanman: Lyrical magical mahó no gakkó
1993 Soreike! Anpanman: Kjórjú Nošší no daibóken
1991 Ganba to Kawauso no bóken

TV seriály

2003 Midnight Horror School (TV seriál)
1992 Čódendó Robo Tecudžin nidžúhačigó FX (TV seriál)
1989 Miracle Giants Dómu-kun (TV seriál)
1988 Soreike! Anpanman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace