foto

Marta Gam

  • nar. Argentina
  • zem. 18.1.1988
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Insomnes, Los
1984 Korveta Rosales
1974 Gauchos judíos, Los
La madre María
1971 Habilitado, El
1967 ABC del amor, El
Otro oficio, El
1966 Buenos Aires, verano 1912
1964 Pajarito Gómez

TV seriály

1985 Coraje mamá (TV seriál)
1981 Los exclusivos del Nueve (TV seriál)
1980 Rosa... de lejos (TV seriál)
1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
1969 Cosa juzgada (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky