foto

Martin Ploderer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Der Dunkle Reigen (studentský film)
Sans Titre
2016 Mein Fleisch und Blut
2015 Bystander Effect (studentský film)
Hangover in High Heels (TV film)
2013 Für tot erklärt
Onatah
1982 Schloß mit späten Gästen (TV film)

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Die Waffen nieder! (TV pořad)
1975 Österreich-Bild (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace