foto

Lorraine DiRienzo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2014 50 Ways to kill your lover (TV seriál)
2013 My Dirty Little Secret (TV seriál)
2012 Pokrevní příbuzní (TV seriál)

Dokumentární

2018 Air Jaws: The Hunted (TV film)
Extrémní kroky (TV seriál)
2017 Hrůza v hotelu Cecil (TV seriál)
Velký bílý sériový vrah odhalen (TV film)
Vražední zubaři (TV seriál)
2016 Air Jaws: Night Stalker (TV film)
Wrath of a Great White Serial Killer
2015 Honosné vraždy (TV seriál)
Návrat bílého sériového vraha (TV film)
Vražedné pomluvy (TV seriál)
Zabijeme mámu (TV film)
2014 Odpověď se skrývá v detailech (TV seriál)
2013 Jižanské vraždy (TV seriál)
Zlo v rodině (TV seriál)
Žralok bílý, sériový zabiják (TV film)
2012 Pekelné silnice (TV film)
2011 FBI: Kriminální pátrání (TV seriál)
2010 Amerika z ptačí perspektivy (TV seriál)
2009 FBI zasahuje (TV seriál)
2008 Vyřešené případy (TV seriál)
2006 Murder by the Book (TV seriál)
2004 Psychic Detectives (TV seriál)
2002 Slepá spravedlnost (TV seriál)
1998 Rekonstrukce zločinu (TV seriál)
1996 New Detectives: Case Studies in Forensic Science, The (TV seriál)
1987 Shark Week (TV seriál)

TV pořady

2019 Ripleyho Věřte či ne! (TV pořad)
2010 Skutečný zločin s Aphroditou Jonesovou (TV pořad)
2008 Wicked Attraction (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky