foto

Ad Knippels

  • nar. 1971
    Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodinný hotel
2016 Divoká kočka
Knielen op een bed violen
Riphagen
2014 Vina Lucie de B.
2012 Het bombardement
Maratón
2009 Bouře
2007 Alles is liefde
2005 Allerzielen
Lepel
2003 Štětcem osudu (TV film)
2002 Ja zuster, nee zuster
2000 Lek
1999 Man, vrouw, hondje (TV film)
1998 De man met de hond

TV seriály

2017 Klem (TV seriál)
Riphagen (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
Flikken Rotterdam (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
Rembrandt en ik (TV seriál)
2010 Levenslied (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)
1998 Zebra (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky