foto

Silvina Rada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Juego limpio
1978 Este loco amor loco
1975 Las procesadas
1971 Simplemente una rosa
1970 Gitano
1968 La novela de un joven pobre

TV seriály

2010 Malparida (TV seriál)
1997 Ricos y famosos (TV seriál)
1992 El precio del poder (TV seriál)
Fiesta y bronca de ser joven (TV seriál)
1991 Alta comedia (TV seriál)
1972 Rolando Rivas, taxista (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Dokumentární

1979 Fiesta de todos, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky