foto

Abel Sáenz Buhr

  • nar. 6.6.1936
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 27.4.2006 (69 let)
    Quito, Ekvádor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Este loco amor loco
1976 Sola
1972 Juan Manuel de Rosas
1969 Tiro de gracia
1968 Humo de Marihuana
La novela de un joven pobre

TV seriály

1995 Chiquititas (TV seriál)
1991 Celeste (TV seriál)
1988 Mi nombre es coraje (TV seriál)
1981 Laura mía (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky