foto

Hans Hoes

  • nar. 26.7.1949 (70 let)
    Tilburg, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Marodi
2013 Chez Nous
2010 Hunting & Zn.
2004 Zinloos (TV film)
2001 Na pospas osudu
1994 De flat
1990 Krokodillen in Amsterdam
Wij houden zo van Julio
1988 Přízrak
1977 Dokter Vlimmen

TV seriály

2012 Beatrix, Oranje onder Vuur (TV seriál)
2010 Bloedverwanten (TV seriál)
Feuten (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2002 Hartslag (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1998 Oud geld (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
Suite 215 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky