foto

Jannie Houweling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Uitverkorene, De (TV film)
2003 Verder dan de maan
1997 For My Baby
1992 De Johnsons
1989 De avonden

TV seriály

2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
1998 Oud geld (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 De Sylvia Millecam Show (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
Take Off (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
In de vlaamsche pot (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky