foto

Bert van den Dool

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Elixir d'Anvers
Tödliche Wende (TV film)
1994 Max

TV seriály

1999 Flikken (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Ik ben je moeder niet (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 De Sylvia Millecam Show (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1991 De Dageraad (TV seriál)
Oppassen!!! (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
In de vlaamsche pot (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
Medisch Centrum West (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky