foto

Maiko Kemper

  • nar. 21.12.1960 (58 let)
    Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Sonny Boy
2006 Černá kniha
2005 Lulu
2003 De Vanger
2001 Das Glück sitzt auf dem Dach (TV film)
Hochzeit zu viert (TV film)
Nynke
1994 Mutter der Braut (TV film)
1993 Bombe tickt, Die (TV film)

TV seriály

2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
1999 Západní vítr (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky