foto

Nora Kretz

  • nar. 21.8.1934 (85 let)
    Hillegersberg, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Létající liftboj
1994 Oude tongen
1990 Vincent & Theo
1989 Mijn vader woont in Rio
1988 Jeptiška na útěku
1980 De nieuwe Mendoza (TV film)

TV seriály

2006 Van Speijk (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Vrouwenvleugel (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Kinderen van Waterland (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky