foto

Margarita Ivanova-Donskaja

  • nar. 10.11.1983 (35 let)
    Voronezh, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Černovik
2012 Udivi meňa (TV film)

TV seriály

2016 Graždanskij brak (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Maněkenščica (S03E20)
2014 Kosatka (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Ubijca (S03E09)
2013 Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Cholodnaja nočjovka (S06E18)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Po gorjačim sledam 2 (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Ťoščina mogila (E06)
2011 Svetofor (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Šou dolžno prodolžaťsja (S05E32)
Svatovstvo gusara (S05E23)
Advokat (TV seriál)
Vnov otkryvšijesja obstojatělstva (S07E07)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Kak ja vstretil vašu mamu (TV seriál)
Klassnyje mužiki (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Manipuljator (E25)
Gluchar (TV seriál)
Sila jesť (S03E13)
Čas Volkova (TV seriál)
Mauzer (S04E04)
2007 Pautina (TV seriál)
Sled (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky