foto

Meriç Erkan

  • nar. 22.7.1969 (50 let)
    Samsun, Black Sea Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Kişiliksiz
2005 Büyük Tuzak (TV film)
Meçhulden Hikayeler (TV film)
2002 Kül Kedisi (TV film)
1998 Aşk ve Barış (TV film)
1996 Bataklık Gülü
Kedi Uykusu
1995 Kesişme (TV film)
Şüphenin Bedeli
1994 Deliler Kudurunca
Tehlikeli Kadın
Yaz Gülü: Tuana (TV film)
Öfkeli Genç
İnsanlar Yaşadıkça
Şöhretin Bedeli
1991 Varyemez
1990 Aşk Üçgeni

TV seriály

2004 Kalp Gözü (TV seriál)
2001 Derman Bey (TV seriál)
2000 Aşk Hırsızı (TV seriál)
Delikanlı (TV seriál)
1999 Bücür Cadı (TV seriál)
1998 Ruhsar (TV seriál)
1997 Kalbimi Kıra Kıra (TV seriál)
1992 Mahallenin Muhtarları (TV seriál)

Video kompilace

2002 Sırtlan Sofrası (video kompilace)
1996 Venüs Tuzağı (video kompilace)
1992 Büyük Silah (video kompilace)

Host

TV pořady

1996 Beyaz Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky