foto

Fernando Heredia

  • nar. 10.10.1923
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 20.3.2018 (94 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Después del sueño
1972 La sonrisa de mamá
1947 Los hijos del otro
1946 Inspiración

TV seriály

1992 Primer amor (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
1964 Amor tiene cara de mujer, El (TV seriál)
1958 Más allá del color: La vida de Gauguin y Degas (TV seriál)
Premios Nobel, Los (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky