foto

Peter Aigner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2006 Septem

Dokumentární

2017 Erbe Österreich (TV seriál)
2016 Hier ist ein Mensch: Peter Alexander (TV film)
2015 Benatzky! (TV film)
2014 Mythos Geschichte (TV seriál)
2010 Aus dem Leben - Die Reportage (TV seriál)
Urgewalten (TV seriál)
2009 Pop Galerie Reloaded (TV seriál)
1998 Falco - Hoch wie nie
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

TV pořady

2016 Nacktes Österreich (TV pořad)
2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace