foto

Klaus Achter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2018 Österreichische Skilegenden: Annemarie Moser-Pröll (TV film)
Österreichische Skilegenden: Karl Schranz (TV film)
2015 Die Wiener Ringstraße - Trilogie eines Boulevards (TV seriál)
2014 Wo Grafen schlafen (TV seriál)
2012 Bergwelten (TV seriál)
Hansi Hinterseer - Traumhaftes Seenland im Salzkammergut (TV film)
2011 Harnas: Záchranný tábor pro divoká zvířata (TV seriál)
Terra Mater (TV seriál)
2010 Gypsy Spirit: Harri Stojka - Eine Reise
2009 Hoagascht (TV seriál)
2008 Balkan Express (TV seriál)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
2004 Nahá věda (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

TV pořady

2007 Panda-TV (TV pořad)
2006 Ganz schön wild - Der Tiergarten Schönbrunn (TV pořad)
Panda, Gorilla & Co. (TV pořad)
2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 Bergwelten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky