foto

Stanislav Moskvin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doktor Sčastě
2012 Mama poněvole (TV film)
Poslednjaja rol Rity (TV film)
2011 Arifmetika podlosti (TV film)
2007 Ja sčitaju: raz, dva, tri, četyre, pjať... (TV film)

TV seriály

2018 Angelina (TV seriál)
Spadkojemycja mymovoli (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Konečné řešení (S03E08)
Smrt operní divy (S03E03)
Dopis (S03E02)
další epizody (4)
2016 Zabytaja ženščina (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Episode 22 (S02E22)
2015 Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Obvinění (S02E08)
Elitní zabijáci (S02E06)
Smrt studentek (S02E05)
další epizody (6)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
Posledňaja električka (TV seriál)
Tolko ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 13 (E13)
další epizody (14)
2013 Agent (TV seriál)
Brat za brata 3 (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Opasnaja ljubov (TV seriál)
Papa naprokat (TV seriál)
Poljot babočki (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Vražedná hra (S01E08)
Válka zločinců (S01E07)
Únos (S01E06)
další epizody (8)
2012 Džamajka (TV seriál)
Ljubov s oružijem (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Bludnyj syn (E05)
Sindrom drakona (TV seriál)
Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
Dězertir (E02)
2008 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Něulovimaja mstitelnica (S04E75)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky