foto

Anke Apelt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Bis dass dein Tod uns scheidet (TV film)
1997 Sexy Lissy (TV film)

TV seriály

2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Yachtsaison (S06E14)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Himmelsschreiber (S06E01)
Opa ist tot (S05E22)
Am helllichten Tag (S05E15)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Tod einer Nachbarin (S05E10)

Dokumentární

1998 Granach der Jüngere

Herecká filmografie

Dokumentární

1998 Granach der Jüngere - prův.

Režijní filmografie

Dokumentární

1998 Granach der Jüngere

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1998 Granach der Jüngere

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky