foto

Taťjana Žuravljova

  • nar. 10.6.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Za kulisami
2017 Bez repeticij
2015 Radosť
2008 Dolní Kaledonie

TV seriály

2017 Ljubov po prikazu (TV seriál)
Noč posle vypuska (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Slabaja ženščina (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Kanikuly (S03E21)
Džekpot (S03E20)
další epizody (14)
2013 Ment v zakoně (TV seriál)
Po tu storonu zakona (S06E03)
2012 Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Mstitěl (S02E18)
další epizody (6)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Těrminal (TV seriál)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Doping (S03E31)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Fotografija na pamjať (S01E06)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Bez šuma i pyli (S04E01)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
2001 Semejnyje tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky