foto

Jekatěrina Madalinskaja

  • nar. 4.8.1983 (36 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rokovoje SMS (TV film)
Vmestě s Veroj (TV film)
2008 Nikto ně znajet pro sex 2: No sex
2004 Samyj lučšij prazdnik (TV film)

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Kop (TV seriál)
2017 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Vybory (S04E16)
Alibi (S04E15)
Rukopisi ne gorjat (S04E14)
další epizody (11)
2016 Olga (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Papa na vyrost (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
2014 Cezar (TV seriál)
Fizruk (TV seriál)
Krasotki (TV seriál)
V Moskve vsegda solnečno (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Tranzit (S09E06)
2013 Dva otca i dva syna (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 15 (S01E15)
2012 Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Semja (S02E32)
2011 Svetofor (TV seriál)
2010 Enigma (TV seriál)
Koridory vremeni (E15)
Šušmor (E14)
Chozjajka (E13)
další epizody (15)
Interny (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
Univer (TV seriál)
2007 Atlantida (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Dělo Tureckogo (S04E01)
2006 Klub (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 KGB v smokinge (TV seriál)
Rubljovka Live (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky