foto

Ineke Veenhoven

  • nar. 1934

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodinný hotel
2004 Feestje
2003 Stop!
2001 Nynke
1999 Lef
Missing Link
1998 Daisy
fl 19,99
1997 Arends (TV film)
Lovely Liza
1995 A zase ti Špindírovi
Eenmaal geslagen, nooit meer bewogen
Filmpje!
1989 Jan Rap en z'n maat

TV seriály

2017 B.A.B.S. (TV seriál)
2016 De mannen van dokter Anne (TV seriál)
Flikken Rotterdam (TV seriál)
2015 Familie Kruys (TV seriál)
Meiden van de Herengracht (TV seriál)
2013 Danni Lowinski (TV seriál)
Ik ook van jou (TV seriál)
Malaika (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
Komt een man bij de dokter (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2010 Bellicher: De macht van meneer Miller (TV seriál)
2009 Sorry Minister (TV seriál)
2007 Daltons, de jongensjaren, De (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2004 Bitches (TV seriál)
2001 Horzel, De (TV seriál)
Wilhelmina (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 Ben zo terug (TV seriál)
Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1998 In de praktijk (TV seriál)
Jaar van de opvolging, Het (TV seriál)
Oud geld (TV seriál)
1996 Unit 13 (TV seriál)
Zwarte sneeuw (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Voor hete vuren (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1991 Suite 215 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky