foto

Martijn Apituley

  • nar. 4.8.1948 (71 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Nacht van de wilde ezels, De
1987 Zoeken naar Eileen

TV seriály

2013 Zusjes (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2004 Zes minuten (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)
1995 Wat schuift 't? (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Dokumentární

2009 De Punt (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky