foto

Arthur Boni

  • nar. 21.10.1934 (86 let)
    Antwerp, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 De Kleinzoon
2007 Truth Machine, The
2004 Zinloos (TV film)
2003 Vrijdag de 14e: Erekwestie (TV film)
2001 Saint Amour (TV film)
1993 Belle van Zuylen - Madame de Charrière
1991 Intenzívní péče
1990 Vincent a já
1988 Jeptiška na útěku
Úkryt Anne Frankové (TV film)
1986 In de schaduw van de overwinning
Op hoop van zegen
1984 Stille Oceaan, De
1977 Oranžský voják
1963 Marguerite Gautier (TV film)

TV seriály

2013 Malaika (TV seriál)
2012 Golden Girls (TV seriál)
2011 Het goddelijke monster (TV seriál)
2007 Daltons, de jongensjaren, De (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Juliana, prinses van oranje (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Gooische vrouwen (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Zes minuten (TV seriál)
2002 Hartslag (TV seriál)
Meiden van de Wit (TV seriál)
2001 De Middeleeuwen (TV seriál)
Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
Wilhelmina (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1999 In de clinch (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
1998 Combat (TV seriál)
1994 Sam sam (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Flodder (TV seriál)
Pleidooi (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Niemand de deur uit! (TV seriál)
Recht voor z'n Raab (TV seriál)
Zonder Ernst (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
In voor- en tegenspoed (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
De brug (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
Ha die Pa! (TV seriál)
1989 Čiisa na ahiru no óki na ai no monogatari: Ahiru no Kwak (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1986 Het wassende water (TV seriál)
1984 Bibifoc (TV seriál)
1975 Klaverweide (TV seriál)
1973 Waaldrecht (TV seriál)
1963 Herrie om Harrie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky