foto

Teuntje de Klerk

  • nar. 1.7.1952 (67 let)
    Rhoon, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Come-Back

TV seriály

1993 Vrouwenvleugel (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1983 Transport (TV seriál)
Willem van Oranje (TV seriál)
1978 Kant aan m'n broek! (TV seriál)
1977 Hollands glorie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace