foto

Ella van Drumpt

  • nar. 14.8.1957 (63 let)
    Bergen, Limburg, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 První mise
2003 SuperTex
1996 Off mineur
1995 Tralievader (TV film)
1993 Naarden Vesting
1990 Gulle Minnaar, De
1987 Havinck

TV seriály

2015 Familie Kruys (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
Russen (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)
Unit 13 (TV seriál)
1994 De Sylvia Millecam Show (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
Mus (TV seriál)
Pleidooi (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
Suite 215 (TV seriál)
1990 Ha die Pa! (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1986 Het wassende water (TV seriál)
1983 Herenstraat 10 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky