foto

Edith Andriesse

  • nar. 17.6.1957 (62 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rodinný hotel
1998 Goede daden bij daglicht: Zwerfvuil (TV film)

TV seriály

2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Zes minuten (TV seriál)
1996 Consult (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky