foto

Lies de Wind

  • nar. 28.1.1920
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 13.12.2002 (82 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Vražedný trojúhelník
1973 Uilenspiegel (TV film)
1964 Vadertje langbeen (TV film)
1963 Marguerite Gautier (TV film)
1939 Půlnoční vlak

TV seriály

1993 Coverstory (TV seriál)
1992 Zonder Ernst (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)
1989 Spijkerhoek (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
Prettig geregeld (TV seriál)
1985 De Brekers (TV seriál)
1981 Mata Hari (TV seriál)
1977 Tussen wal en schip (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)
Vloek van Woestewolf, De (TV seriál)
1971 Karakter (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1964 Maigret (TV seriál)
1955 Swiebertje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky