foto

Kristof Verhassel

  • nar. 1979
    Sint-Niklaas, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 L'Ennemi
2000 Blinker en het Bagbag-juweel
1999 Blinker

TV seriály

2015 Professor T. (TV seriál)
De nalatenschap (S01E11)
Spitsbroers (TV seriál)
2012 Salamandr (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2010 Ella (TV seriál)
2009 David (TV seriál)
Kód 37 (TV seriál)
2008 Happy Singles (TV seriál)
LouisLouise (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky