foto

Jef Ravelingen

  • nar. 25.2.1973 (47 let)
    Kortrijk, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tunnelrat

TV seriály

2012 Danni Lowinski (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2008 Happy Singles (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
Halleluja! (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky