foto

Luk D'Heu

  • nar. 1945
    Lier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!
2017 F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever
2015 F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general
2012 Do toho, Eddy!
2006 Šťastná rodina
2005 Taková nenormální rodinka
2004 Villa de Ves
2002 Kassablanka
2000 Blinker en het Bagbag-juweel
1999 2 straten verder
Blinker
Het paradijs (TV film)
Shades
1998 Left Luggage aneb Kufry pana Silberschmidta
1996 Alles moet weg
Elixir d'Anvers
1995 Face (TV film)
She Good Fighter
1994 Max
1993 Just Friends
1992 Daens
1990 Dilemma

TV seriály

2019 Gina en Chantal (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
2010 Ella (TV seriál)
2008 LouisLouise (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
2002 Kijk eens op de doos (TV seriál)
Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Liefde & geluk (TV seriál)
Raf en Ronny III (TV seriál)
Veel geluk, professor (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Peulengaleis, Het (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Diamant (TV seriál)
Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Kulderzipken (TV seriál)
1995 Editie (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
Lili en Marleen (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
Ramona (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky