foto

Ron Cornet

  • nar. 2.12.1958 (62 let)
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sinterklaas & de gouden chocolademunten
2019 Urbanus, de vuilnisheld
2018 Heer & Meester: de film (TV film)
2016 De Club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot
2015 De Club van Sinterklaas & de verdwenen schoentjes
Lee & Cindy C.
2014 De Club van Sinterklaas & het pratende paard
2013 De Club van Sinterklaas & de Pietenschool
2011 Isabelle
2009 Anvers
2007 Ben X
2002 Alias
2001 Un portrait
1999 2 straten verder

TV seriály

2015 Professor T. (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
Danni Lowinski (TV seriál)
Divorce (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Spring (TV seriál)
2001 Liefde & geluk (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Monos, Les (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
Familie Backeljau (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)
1986 Adriaen Brouwer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky