foto

Jan Van Hecke

  • nar. 8.6.1970 (50 let)
    Ardooie, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2012 De zonen van Van As (TV seriál)
2011 Rox (TV seriál)
2010 Ella (TV seriál)
2008 Happy Singles (TV seriál)
LouisLouise (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
Spring (TV seriál)
2001 Veel geluk, professor (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Engeltjes (TV seriál)
Flikken (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky