foto

Alexandr Alexandrov

  • nar. 1.8.1949
    Dmitrov, Moskovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 7.4.2009 (59 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Boj mestnogo značenija
2007 Šekspiru i ně snilos
2001 Skaz pro Fedota-strelca
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
1992 Risk bez kontrakta
1990 Duchov děň
1987 Apelljatsija
1984 Obviněnije
1983 Strž
1982 Svidanije
1974 Seržant milicii
1973 Ja služu na granice

TV seriály

2010 Litějnyj (TV seriál)
Spalnyj rajon (S04E13)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Vojna (S03E27)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Prizrak Vyborgskogo zamka (S01E10)
Smertělnyj trafik (S01E02)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)
2006 Junkera (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rokovoje pochmele (S07E13)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Avgustovskij ščipač (S06E04)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Otcy i děti. Časť 2 (S04E16)
Otcy i děti. Časť 1 (S04E15)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Seksot Cyplakov (S01E06)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky