foto

Jakob Beks

  • nar. 20.12.1952 (68 let)
    Hamont, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!
2015 Ay Ramon!
2011 Quixote's Island
2010 Wolf
2007 Ben X
1999 Kaas
1995 Antonia
1993 Beck - De gesloten kamer
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1981 Vrijdag

TV seriály

2017 Beau Séjour (TV seriál)
2016 Chaussée d'Amour (TV seriál)
2015 Vossenstreken (TV seriál)
2014 Amateurs (TV seriál)
2013 De Ridder (TV seriál)
2012 Clan (TV seriál)
Quiz Me Quick (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed, Het (TV seriál)
2009 David (TV seriál)
Jes (TV seriál)
Kód 37 (TV seriál)
2008 De smaak van De Keyser (TV seriál)
Happy Singles (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
Waltz (TV seriál)
2005 Kavijaks, De (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Eiland, Het (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Meiden van de Wit (TV seriál)
Sedes & Belli (TV seriál)
2000 Grote boze wolf show, De (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Kongo (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
Pleidooi (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1987 De dwaling (TV seriál)
1982 Veenmysterie, Het (TV seriál)
1978 De collega's (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky