foto

Gerd De Ley

  • nar. 7.4.1944 (75 let)
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 2 straten verder
1992 Kiekeboe: Het witte bloed

TV seriály

2015 Professor T. (TV seriál)
2014 Cordon (TV seriál)
2012 De zonen van Van As (TV seriál)
Salamandr (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2007 Katarakt (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Makelaar, De (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)
1974 Centraal station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky