foto

Danni Heylen

  • nar. 28.4.1951 (69 let)
    Kieldrecht, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!
F.C. De Kampioenen: Kampioen zijn blijft plezant
2017 F.C. De Kampioenen 3: Kampioenen Forever
2015 F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general
2003 Feest! 50 jaar televisie (TV film)
1994 Max
1992 Boys

TV seriály

2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2000 Brussel Nieuwsstraat (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1994 Buiten de Zone (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky