foto

Walter Quartier

  • nar. 1953
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
Geschiedenis mijner jeugd (TV film)
1981 Vrijdag
1979 Place Saint Catherine (TV film)

TV seriály

2013 De Ridder (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
De zonen van Van As (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2006 Mega Mindy (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Makelaar, De (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1995 Thuis (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
Flodder (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)
De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 Alfa Papa Tango (TV seriál)
Commissaris Roos (TV seriál)
F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)
TECX (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky