foto

Leo Martin

  • nar. 2.11.1924
    Gent, Belgie
  • zem. 18.3.1993 (68 let)
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Feest! 50 jaar televisie (TV film) - a.z.
1992 20 jaar Gaston & Leo (TV film)
1988 Gaston et Leo à Hong Kong
1986 Paniekzaaiers
1984 Zware jongens
1980 De witte

TV seriály

1955 Ontdek de ster (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Schlag auf Schlag (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky