foto

Yvonne Verbeeck

  • nar. 7.12.1913
    Rumst, Belgie
  • zem. 26.2.2012 (98 let)
    Antwerpen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 De verlossing
1992 20 jaar Gaston & Leo (TV film)
1990 Koko Flanel
1989 Boerenpsalm
1987 Hector
1986 Paniekzaaiers
1984 Zware jongens
1980 De witte

TV seriály

2003 Zone stad (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1980 Paradijsvogels, De (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky