foto

Sergej Fiks

  • nar. 4.4.1966 (54 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Vtoroj front

Producentská filmografie

Filmy

2019 Molodoje vino
2013 Podari mne nemnogo tepla (TV film)
2012 Udivi meňa (TV film)
2008 Neidealnaja ženščina
2007 Vaněčka
2006 Bolšaja ljubov (TV film)

TV seriály

2016 Ljubov i more (TV seriál)
2014 Kosatka (TV seriál)
Sled Pirani (TV seriál)
2013 Točka vzryva (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky