foto

Svetlana Pavlova

  • nar. 14.7.1983 (37 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kapitan Gollivud
2019 Kljatva
2016 Volevoj prijom (TV film)
2014 Tabletka ot sljoz (TV film)
2013 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV film)
2006 Chottabyč
Fleš.ka
2001 Severnoje sijanije

TV seriály

2018 Žena s togo sveta (TV seriál)
2017 Čistoserděčnoje priznanije (TV seriál)
2016 Ona sbila ljotčika (TV seriál)
Ostrov (TV seriál)
2015 Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 V Moskve vsegda solnečno (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
2010 Marusja (TV seriál)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Eto pravda (S02E21)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Instruktor avtoškoly (E61)
2005 Aeroport (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky