foto

Erzsi Pártos

  • nar. 2.4.1907
    Budapešť, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 18.4.2000 (93 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Hoppá
1990 Eszterkönyv
1988 Egy gazdag hölgy szeszélye (TV film)
Malom a Séden (TV film)
1987 Bernarda Alba háza (TV film)
1985 Békestratégia (TV film)
Lakótelepi mítoszok (TV film)
1984 Misi mókus kalandjai
1983 A piac (TV film)
1981 Láska přichází z vesmíru (TV film)
Nyitott ház (TV film)
1978 Második otthonunk: Az SZTK (TV film)
Negyedik forduló (TV film)
Viszontlátásra, drága (TV film)
1976 A fekete macska (TV film)
A sas meg a sasfiók (TV film)
1973 János vitéz
1972 Fortélyos asszonyok (TV film)
1971 Tyúkfürösztés (TV film)
1970 Történelmi magánügyek
1969 Egyszerű kis ügy (TV film)
Olykor a hegedűk is (TV film)
Profesor podsvětí
1967 Mocorgó (TV film)
1966 Dnes večer mám premiéru
Uherský magnát
És akkor a pasas...
1965 Délután ötkor (TV film)
Kocsonya Mihály házassága (TV film)
1964 Férjhez menni tilos!
1963 Dialog
1962 Neděle ve všední den
Ztracený ráj
1961 Babí léto
Jó utat autóbusz
1960 Choditi po trávniku je dovoleno
Dvě patra štěstí
Vihar a Sycamore utcában (TV film)
Červený inkoust
1956 Propast
Terülj, terülj asztalkám
1955 A szánkó (TV film)
Liliomfi
Láska v kočáře
Poslední hodiny
1953 Bouchni do stolu
Den hněvu
Föltámadott a tenger
Krejcárek
Panika
1952 A képzett beteg
1950 Kateřina se vdává
Lúdas Matyi
1949 Mágnás Miska
1946 Aranyóra
1945 A tanítónő
1942 Egy asszony visszanéz
1938 A falu rossza
Magdát kicsapják
Rozmaring
1937 300.000 pengő az utcán
3:1 a szerelem javára
Az én lányom nem olyan
Egy lány elindul
Mámi
Pesti mese
Szerelemből nősültem
Tisztelet a kivételnek
Úrilány szobát keres
1936 Barátságos arcot kérek
Havi 200 fix
1935 A csúnya lány
Budai cukrászda
1934 Az új rokon
Ida regénye
1933 Manévry lásky
1932 Marie, propuštěná z morálních důvodů

TV seriály

1993 Rizikó (TV seriál)
Mennyből az angyal (E08)
Dr. Belmondo (E07)
Bélszín Sztroganoff módra (E06)
další epizody (7)
1987 Frakk, a macskák réme (TV seriál)
Az irígy kutya karácsonya (S04E13)
A kiskutya pizsamája (S04E12)
A gyüjtemény (S04E11)
další epizody (13)
1982 Misi mókus kalandjai (TV seriál)
1979 Frakk, a macskák réme (TV seriál)
Mit hoz a Télapó? (S03E13)
Cinkemama küldi (S03E12)
Gumicsont (S03E11)
další epizody (13)
1978 Z.szerkesztő emlékezetes esetei (TV seriál)
Miért zokog mindenki? avagy - Tíz deka párizsi és a macska (E05)
1976 Beszterce ostroma (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1975 Doktor Bubo (TV seriál)
Minden jó, ha rossz a vége (S01E05)
Mekk Elek az ezermester (TV seriál)
A szélmolnár (E11)
1973 Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (TV seriál)
Planeta vodních duchů (E12)
Zrychlená planeta (E08)
Planeta Zločinu (E06)
další epizody (4)
Frakk, a macskák réme (TV seriál)
A megszokott kerékvágás (S02E13)
Ó, mely sok hal... (S02E12)
A kerékpár (S02E11)
další epizody (24)
1972 Frakk, a macskák réme (TV seriál)
Éjszaka fényei (S01E02)
Diadal (S01E01)
1971 Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)
1970 Kukori és Kotkoda (TV seriál)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Bernáth tizedes menyasszonyai (E10)

Divadelní záznam

1976 Hongkongi paróka (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky