foto

Judith A. Elsigan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tycho
2019 Je Suis Auto
2015 Wölfe
2014 Die Gstettensaga: The Rise of Echsenfriedl (TV film)
White Rose Red
2009 Die Burglegenden

TV seriály

2009 Con Funghi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace