foto

Christian Mehofer

  • nar. 1963
    Rakousko
  • zem. 3.5.2012
    Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Die dritte Minute

Dokumentární

2009 Hitlerovi hrdinové (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Die dritte Minute

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)
2009 Hitlerovi hrdinové (TV seriál)
2008 Romy Schneider - Eine Frau in drei Noten (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
2004 Die sieben Todsünden (TV seriál)
Shadowing the Third Man (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace