foto

Jeff DeBenning

  • nar. 30.12.1918
    Wilson, Oklahoma, USA
  • zem. 23.6.2012 (93 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Snadná cesta vzhůru
1960 Five Guns to Tombstone

TV seriály

1971 Cannon (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1967 The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 The Monkees (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
1962 Our Man Higgins (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace