foto

Anthony Yerkovich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Přísně tajný Hollywood (TV film)
1987 Private Eye (TV film)

TV seriály

2001 Big Apple (TV seriál)
1987 Private Eye (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Brother's Keeper (S01E01)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Jungle Madness (S01E15)
Rites of Spring (S01E14)
I Never Promised You a Rose, Marvin (S01E12)
další epizody (6)
1979 240-Robert (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Přísně tajný Hollywood (TV film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1989 Miami Vice (TV seriál)
Too Much, Too Late (S05E21)
Leap of Faith (S05E20)
Miracle Man (S05E19)
další epizody (15)
1988 Miami Vice (TV seriál)
Line of Fire (S05E06)
Borrasca (S05E05)
Bad Timing (S05E04)
další epizody (19)
1987 Private Eye (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
The Rising Sun of Death (S04E09)
Like a Hurricane (S04E08)
Missing Hours (S04E07)
další epizody (22)
1986 Miami Vice (TV seriál)
Forgive Us Our Debts (S03E11)
Streetwise (S03E10)
Baby Blues (S03E09)
další epizody (22)
1985 Miami Vice (TV seriál)
Phil the Shill (S02E11)
Back in the World (S02E10)
Bought and Paid For (S02E09)
další epizody (22)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Little Prince (S01E11)
Give a Little, Take a Little (S01E10)
Glades (S01E09)
další epizody (11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky