foto

Sven Holmberg

  • nar. 9.2.1918
    Norrköping, Östergötlands län, Švédsko
  • zem. 1.4.2003 (85 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 I lagens namn
1985 Korset (TV film)
1983 Raskenstam
1980 Räkan från Maxim (TV film)
1973 Emil och griseknoen
1971 Badjävlar (TV film)
1968 Freddy klarar biffen
Sarons ros och gubbarna i Knohult
1964 Blåjackor
Bröllopsbesvär
1963 Och har du en ros... (TV film)
Sten Stensson kommer tillbaka
Tre dar i buren
1961 Pärlemor
1960 Tre önskningar
1959 Bara en kypare
Enslingen i blåsväder
Fröken Chic
Lejon på stan
Raggare!
Sängkammartjuven
Åsa-Nisse jubilerar
1958 Fröken April
Kvinna i leopard
Åsa-Nisse i kronans kläder
1957 Far till sol och vår
Johan på Snippen tar hem spelet
Åsa-Nisse i full fart
1956 Lille Fridolf och jag
Nattbarn
På heder och skoj
Rasmus, Pontus och Toker
Skorpan
1955 Den glade skomakaren
Far och flyg
Flottans muntergökar
Hoppsan!
Mord, lilla vän
Resa i natten
Stampen
Älskling på vågen
Åsa-Nisse ordnar allt
1954 Aldrig med min kofot eller... Drömtjuven
Karin Månsdotter
Taxi 13
Två sköna juveler
1953 En skärgårdsnatt
Fartfeber
Göingehövdingen
Kungen av Dalarna
Ogift fader sökes
Skuggan
1951 Puck heter jag
1950 Påhittiga Johansson
1949 Kärleken segrar
1947 91:an Karlssons permis
1941 Landstormens lilla argbigga

TV seriály

1987 Varuhuset (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)
1983 Spanarna (TV seriál)
1981 Skärp dig, älskling (TV seriál)
1979 Katitzi (TV seriál)
1978 Hedebyborna (TV seriál)
1975 Tjocka släkten (TV seriál)
1974 Emil i Lönneberga (TV seriál)
Griseknoens märkliga bravader (E12)
1973 Kvartetten som sprängdes (TV seriál)
1963 Villervalle i Söderhavet (TV seriál)
1962 Halsduken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky