foto

Ajako Sawada

  • nar. 1.1.1949 (72 let)
    Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Shiawase Kamon
2002 赤い霊柩車 疑惑の嫉妬殺人 (TV film)
1998 Rakuen eno hashi (TV film)
1988 Jasašii čihó (TV film)
1987 Haruchan: Machikutabireta onna (TV film)
1982 Son Gokú Silk road o tobu!! (TV film)

TV seriály

2014 Isharyo Bengoshi (TV seriál)
2013 Óoka Ečizen (TV seriál)
2007 Asakusa fukumaru ryokan (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)
1997 Kaseifu wa mita (TV seriál)
1989 Kamakura Pension Monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky