foto

Anton Baláž

  • nar. 11.2.1927
    Veľké Leváre, Slovensko, Československo
  • zem. 1.1.1997 (69 let)
    Prešov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Tušenie
1981 Bičianka z doliny (TV film)
Richtársky tanec (TV film)
1979 Cnostný Metod
Hra na telo
1976 Do posledného dychu
1975 Pacho, hybský zbojník
1967 Volanie démonov
Zem (TV film)
1966 Cintorín hrdze (TV film)
Frndolína (TV film)
Siedmy kontinent
1965 Obchod na korze
1964 Cena ticha (TV film)
1953 V piatok, trinásteho...

TV seriály

1979 Oco, mama a ja (TV seriál)

TV pořady

1966 Viecha dobrej nálady (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace